Nepálské masové kuličky
| 
 Ingredience na masové kuličky: 
 2 lžíce strouhanky, citron.šťávy  | 
 Omáčka: 
  | 
Příprava:
Karí: 
 Smažte cibuli, česnek a zázvor v pánvi 7-10 minut.
Přidejte koriandr a koření. Smažte za stálého míchaní, dokud směs nezměkne.
Přidejte rajčata a vývar a nechte vařit na mírném ohni.
Masové kuličky:
Smažte cibuli, česnek a zázvor v pánvi 7-10 minut. Nechte vychladnout.
Smíchejte maso, strouhanku, vejce, chilli a koření s vychladlou cibulovou směsí. Vyformujte malé masové kuličky (můžete si pomoci lžičkou).
Kuličky jemně osmažte na pánvi.
Kuličky se můžou jíst máčené do omáčky nebo podávat v omáčce s rýží.

