Buchta od Růženky Sládkové
- Last Updated on Wednesday, 06 July 2016 08:17
 - Published on Monday, 21 May 2012 18:11
 
Těsto
15 dkg cukru 
3dkg kakaa 
20dkg polohrube mouky  
1 prasek do peciva 
3 vejce 
12 dkg oleje 
12 dkg vody 
zamicham, naleju na vymazany a moukou vysypany plech,  
pecu 15 minut na 175´C
Krém
1/2 litru mleka 
4 vrchovate lzice hrube mouky 
uvarime kasi a nechame vychladnout 
uslehame 2 cela masla a 25 dkg mouckoveho cukru (muzeme pridat vanilkovy) a vmichame a vyslehame spolecne s kasi
Postup
na vychladlou buchtu rozetreme /2 kremu 
huste poklademe susenkami Koka (asi 1,5 - 2 krabice susenek) ktere jsme predtim kratce namocili do rumu (opravdu kratce, jinak budou rezy horke) 
rozetreme zbyly krem 
polejeme cokoladovou polevou (z 1,5 cokolady na vareni - rozpustime v kousku masla) 
(v puvodnim receptu se jeste mela cokolada posypat kokosem - to ja nedela) 

