Buchta od Růženky Sládkové
- Last Updated on Wednesday, 06 July 2016 08:17
- Published on Monday, 21 May 2012 18:11
Těsto
15 dkg cukru
3dkg kakaa
20dkg polohrube mouky
1 prasek do peciva
3 vejce
12 dkg oleje
12 dkg vody
zamicham, naleju na vymazany a moukou vysypany plech,
pecu 15 minut na 175´C
Krém
1/2 litru mleka
4 vrchovate lzice hrube mouky
uvarime kasi a nechame vychladnout
uslehame 2 cela masla a 25 dkg mouckoveho cukru (muzeme pridat vanilkovy) a vmichame a vyslehame spolecne s kasi
Postup
na vychladlou buchtu rozetreme /2 kremu
huste poklademe susenkami Koka (asi 1,5 - 2 krabice susenek) ktere jsme predtim kratce namocili do rumu (opravdu kratce, jinak budou rezy horke)
rozetreme zbyly krem
polejeme cokoladovou polevou (z 1,5 cokolady na vareni - rozpustime v kousku masla)
(v puvodnim receptu se jeste mela cokolada posypat kokosem - to ja nedela)